AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediği bir şeyin olduğunu görmek

Kahve falında istediği bir şeyin olduğunu görmek

Kahve falında istediği bir şeyin olduğunu görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, güzel bir hayat geçireceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya işaret etmektedir.

Kahve falında istediği bir şeyin olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizden ödün vermenizi gerektiren davetleri kabul etmemenizde fayda var.

Kahve falında istediği bir şeyin olduğunu görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında istediğin şeyi görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işarettir.

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliden bir şey istemek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istediğin şeyin olduğunu görmek hanesine huzurun dolacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir