Kahve falında tatlı tatmak

Kahve falında tatlı tatmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, cebinin para göreceğine, başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında tatlı tatmak gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Kahve falında tatlı tatmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında şarap tatmak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında acı biber tatmak geçim sıkıntısına düşeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulur.

Kahve falında anne sütü tatmak endişelerinden kurtulacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek tatmak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan tatmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi tatmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında peynir tatmak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir