AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok iri inek görmek

Kahve falında çok iri inek görmek

Kahve falında çok iri inek görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, iyi habere delalet etmektedir.

Kahve falında çok iri inek gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanmanız otorite konumundaki kişilerle veya bir arkadaşınızla tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında iri inekler görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iri bir inek görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulur.

Kahve falında çok iri inek görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında iri inek görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalettir.

Kahve falında iri siyah inek görmek en tepkedeki kimse olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işarettir.

Kahve falında iri meyve görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına yorulur.

Kahve falında iri bir kedi görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında iri dolu görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir