AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri dolu görmek

Kahve falında iri dolu görmek

Kahve falında iri dolu görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, başının belaya girmeyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri dolu gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında iri dolu yağdığını görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri dolu görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında iri at görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine delalettir.

Kahve falında iri siyah köpek görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalettir.

Kahve falında iri mantar görmek borçlanılacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında siyah iri köpek görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalettir.

Kahve falında iri kedi görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir