AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri bir inek görmek

Kahve falında iri bir inek görmek

Kahve falında iri bir inek görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, maddi anlamda çok zorlanacağına, daha çok çalışılacağına, şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri bir inek gördüyseniz:

  • Evinizde maddi durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında iri bir inek görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok iri inek görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında iri inekler görmek gözyaşının dineceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında iri siyah inek görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri inek görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz iri yılan görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah iri erik görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında iri taşlı yüzük takmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir