AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri inek görmek

Kahve falında iri inek görmek

Kahve falında iri inek görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, güven kaybına uğrayacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri inek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Kahve falında iri inek görmek üzgün ve karamsar olacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında çok iri inek görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri inekler görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında iri siyah inek görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine işarettir.

Kahve falında iri bir inek görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında iri horoz görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah iri köpek görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir