AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri meyve görmek

Kahve falında iri meyve görmek

Kahve falında iri meyve görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına işaret eder.

Kahve falında iri meyve gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarınıza yatkın olmanız size kazandırabilir.

Kahve falında iri meyve görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri diş görmek ruhunu güzelleştireceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine alamet eder.

Kahve falında iri dut görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri siyah fare görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri kurt görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri dana görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri kaplumbağa görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir