AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri bir kedi görmek

Kahve falında iri bir kedi görmek

Kahve falında iri bir kedi görmek önünün açık olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, istediği oranda da eğleneceğine, kişinin hayatının değişeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında iri bir kedi gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında iri kedi görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında iri bir kedi görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, gülmeye hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri at görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz iri dut görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet eder.

Kahve falında iri taşlı yüzük görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı iri elma görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında iri yağmur görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, zarara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir