AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans seçtiğini görmek

Kahve falında alyans seçtiğini görmek

Kahve falında alyans seçtiğini görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sonunda maddi zarara gireceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında alyans seçtiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için daha fazla zaman harcamalısınız.

Kahve falında alyans seçtiğini görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu sevmemek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin arkadaşını görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birinin evine girmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin kişiyi görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin birini görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevenleri kavuşturmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir