AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevenleri kavuşturmak

Kahve falında sevenleri kavuşturmak

Kahve falında sevenleri kavuşturmak fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevenleri kavuşturmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevenlerin kavuştuğunu görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevenleri kavuşturmak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kavrulmuş nohut yemek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş ciğer görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş leblebi görmek stresli bir ortama gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında yılan kavı görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kavrulmuş susam yemek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet eder.

Kahve falında kavrulmuş kahve yemek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir