Kahve falında sevmediğin birini görmek

Kahve falında sevmediğin birini görmek ticaretinin gelişeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin birini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Kahve falında hiç sevmediği birini görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediği birinden kaçmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir kadını görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediği bir kişiyi görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin biriyle yemek yemek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sağlığının geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birini öpmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top