AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi eti yemek

Kahve falında hindi eti yemek

Kahve falında hindi eti yemek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında hindi eti yemek gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında hindi eti yemek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hindi eti yemek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindi eti görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi eti almak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına yorulur.

Kahve falında hindi eti kesmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi et görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ hindi eti görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hindi yemeği görmek ticarette yol katedeceğine, düzenin bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir