AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok gelin görmek

Kahve falında çok gelin görmek

Kahve falında çok gelin görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok gelin gördüyseniz:

  • Farklı sözlerin, anlaşmaların ya da fırsatların altından kalkabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında gelinler görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında gelinle sarılmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evli birini gelin olarak görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evden gelin çıktığını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında gelinin saçını yapmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında geline ağlamak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin alı görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geline takı takmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir