AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinler görmek

Kahve falında gelinler görmek

Kahve falında gelinler görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, para ve makam sahibi olacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında gelinler gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında deve üstünde gelin görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin duvağı takmak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında gelin alma görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeğini kapmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında kızını gelin olmuş görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gelin arabası görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin gelin olduğunu görmek ettiği zararları telafi edeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında fotoğrafta gelin görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir