AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin alı görmek

Kahve falında gelin alı görmek

Kahve falında gelin alı görmek kötülüklerden uzak kalacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, haklılığının anlaşılacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında gelin alı gördüyseniz:

  • Daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında gelin alma görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında gelin alı görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına inanılır.

Kahve falında gelini alnından öpmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, aile hayatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin almaya gitmek bereketli günler geçirileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin alması görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gelin almaya gittiğini görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine inanılır.

Kahve falında gelin almaya gelmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin alma konvoyu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir