AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinle sarılmak

Kahve falında gelinle sarılmak

Kahve falında gelinle sarılmak hak yolunu bulacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, sorunlarını unutacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinle sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gelinine sarılmak gün yüzü görmeyeceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında geline sarılmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine işarettir.

Kahve falında gelinle sarılmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına delalettir.

Kahve falında geline sarılıp ağlamak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gurbete gelin gitmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına delalettir.

Kahve falında devenin üstünde gelin görmek yerinde saymayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında güzel gelin olduğunu görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir