AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla civciv görmek

Kahve falında çok fazla civciv görmek

Kahve falında çok fazla civciv görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, güzel günlerin yaşanacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok fazla civciv gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında bildiklerinizi paylaşmanız durumunda imajınıza zarar verebilirsiniz.

Kahve falında çok fazla civciv görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla civciv görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında civciv tutmak fakirlikten kurtulmaya, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında civciv yemlemek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civciv tavuk görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında civciv ölüsü görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında evinde civciv görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, darda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında civcivi elinde görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir