AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv ölüsü görmek

Kahve falında civciv ölüsü görmek

Kahve falında civciv ölüsü görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine inanılır.

Kahve falında civciv ölüsü gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında civciv ölüsü görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü sarı civciv görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü civciv görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde civciv görmek kısmetin bollaşacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru civciv görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işarettir.

Kahve falında civciv sürüsü görmek harama göz dikmeyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla civciv görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir