AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla civciv görmek

Kahve falında birden fazla civciv görmek

Kahve falında birden fazla civciv görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, planların boşa gideceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla civciv gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Kahve falında birden fazla civciv görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla kuranı kerim görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla çanta görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işarettir.

Kahve falında birden fazla akrep görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla yüzük takmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla hortum görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla kapı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla insan öldürmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir