AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla cam bardak görmek

Kahve falında çok fazla cam bardak görmek

Kahve falında çok fazla cam bardak görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında çok fazla cam bardak gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında çok fazla cam bardak görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında cam bardakta su görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli cam bardak görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak yemek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cam bardakta su vermek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, enerjisini toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardağı kırmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırıkları görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan bardak atmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir