AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardakta su görmek

Kahve falında cam bardakta su görmek

Kahve falında cam bardakta su görmek kötü noktalara geleceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Kahve falında cam bardakta su gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı kendi başınıza veya sessizce devam ettirmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabilir, istediğiniz konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cam bardakta su görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında cam bardakla su içmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cam su bardağı görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardakta su vermek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardaktan su içmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında cam kupa bardak görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir