AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok eski bir arkadaş görmek

Kahve falında çok eski bir arkadaş görmek

Kahve falında çok eski bir arkadaş görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok eski bir arkadaş gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapmakta ısrar etmenizin bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evlendiğini görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulur.

Kahve falında eski arkadaş konuşmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla toplanmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir iş arkadaşını görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla öpüşmek alınan borçların ödenemeyeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında çok eski arkadaşını görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir