AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşıyla öpüşmek

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla öpüşmek

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla öpüşmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor.

Kahve falında eski erkek arkadaşının annesini görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski bir erkek arkadaş görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sevgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına delalettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla barıştığını görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ağladığını görmek onların güvenini sarsacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski erkek arkadaşları görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla evlenmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir