AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok çiğ et görmek

Kahve falında çok çiğ et görmek

Kahve falında çok çiğ et görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet eder.

Kahve falında çok çiğ et gördüyseniz:

  • Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında çiğ yağlı et görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Kahve falında çiğ et kıymak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çok başarılı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında çiğ koyun eti görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı çiğ et görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş çiğ et görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ eti yemek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ etle uğraşmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir