AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yağlı et görmek

Kahve falında çiğ yağlı et görmek

Kahve falında çiğ yağlı et görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ yağlı et gördüyseniz:

  • Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çiğ yağlı et görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı çiğ et görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ kedi eti yemek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında birisine çiğ et vermek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kurtlanmış çiğ et görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında başkasına çiğ et vermek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir