AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı çiğ et görmek

Kahve falında yağlı çiğ et görmek

Kahve falında yağlı çiğ et görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sıkıntısının biteceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yağlı çiğ et gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten değişikliklere rağmen, siz kendi yolunuzda aynı şekilde ilerlemeye devam edin.

Kahve falında çiğ yağlı et görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yağlı çiğ et görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, özgüveninde artış yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çiğ ve pişmiş et görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında ölüye çiğ et vermek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yeni mekânlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında etsiz çiğ köfte yemek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ et satmak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında birine çiğ et vermek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et paketlemek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir