AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et kıymak

Kahve falında çiğ et kıymak

Kahve falında çiğ et kıymak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında çiğ et kıymak gördüyseniz:

  • Evinizi veya işinizi daha hoşunuza gidebilecek şekle sokmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında çiğ et kıymak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et kıymak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et kıydırmak terslik yaşayacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında et kıydığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Kahve falında mezarlıkta nikah kıymak bereketin ve verimin olacağına, çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında resmi nikah kıymak haneye dertlerin gireceğine , makamının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında zorla nikah kıymak uğradığı zararın telafi edileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giyip nikah kıymak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir