AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ eti yemek

Kahve falında çiğ eti yemek

Kahve falında çiğ eti yemek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Kahve falında çiğ eti yemek gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Kahve falında çiğ et yemek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ at eti yemek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yılan eti yemek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ köpek eti yemek zahmetli bir işin sona ereceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında etsiz çiğ köfte yemek garanti olacak bir yer edineceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çiğ insan eti yemek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ kedi eti yemek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir