AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı büyük elma görmek

Kahve falında kırmızı büyük elma görmek

Kahve falında kırmızı büyük elma görmek başına uğursuzluklar geleceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı büyük elma gördüyseniz:

  • Zayıf ilişkileri güçlendirebilir, tartışmalı durumları telafi edebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı büyük elma yemek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı büyük elma görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çok başarılı işlere adım atacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kırmızı elma görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı elma koparmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta kırmızı elma görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı ve beyaz elma görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma yıkamak başarılı çalışmalara imza atacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir