AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak suyu içmek

Kahve falında kabak suyu içmek

Kahve falında kabak suyu içmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, güzel bir haber almaya, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalettir.

Kahve falında kabak suyu içmek gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Kahve falında kabak suyu içmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında su kabağı görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet eder.

Kahve falında su kabak görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta su içmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göl suyu içmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tulumbadan su içmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında türbe suyu içmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir