AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kabağı görmek

Kahve falında su kabağı görmek

Kahve falında su kabağı görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına delalettir.

Kahve falında su kabağı gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Kahve falında kabak suyu içmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında su kabağı görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su kabak görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak fidanı görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kabak yetiştirmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak tarlası görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak bahçesi görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak pişirmek şansının açılacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir