AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak mücveri görmek

Kahve falında kabak mücveri görmek

Kahve falında kabak mücveri görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak mücveri gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kabak mücveri görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak satmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kabak çekirdeği görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabak böreği görmek elini haramdan uzak tutacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında kabak yedirmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ekili kabak görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kabak kızartmak gözyaşı döküleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kabak yemek sorunların kısa sürede aşılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir