Kahve falında çok büyük göl görmek

Kahve falında çok büyük göl görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, bolluğun sürekli olacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sıkıntıların biteceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük göl gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Kahve falında büyük göl görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir göl görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gölde büyük balık görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında çok büyük göl görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu göl görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında gölde boğulanı kurtarmak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göle olta atmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir