AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir göl görmek

Kahve falında büyük bir göl görmek

Kahve falında büyük bir göl görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hastalıkların uzak duracağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir göl gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış konular veya çelişkili durumlar ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında çok büyük göl görmek yeni başlangıçlar yapacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük göl görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir göl görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet eder.

Kahve falında gölde büyük balık görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölün üstünde uçmak eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kısmetin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında taşan göl görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göle düşen birini görmek mutluluğu yakalayacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir