Kahve falında büyük göl görmek

Kahve falında büyük göl görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük göl gördüyseniz:

  • Başkalarını iyi hissettirmek ya da yatıştırmakla uğraşmak gereğinden fazla zaman alıyor olabilir.

Kahve falında büyük bir göl görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işarettir.

Kahve falında büyük göl görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine alamet eder.

Kahve falında çok büyük göl görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak çok büyük paralar kazanılacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölde büyük balık görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölde kurbağa görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında göl içinde ev görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında suyu çekilmiş göl görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir