AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu göl görmek

Kahve falında tuzlu göl görmek

Kahve falında tuzlu göl görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, istediği projeleri yapamayacağına, her zaman şükür içinde olacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, anlaşmalardan cayılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu göl gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirler olabilir.

Kahve falında tuz gölünde yüzmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz gölü görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında tuzlu göl görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Kahve falında her yeri tuz görmek iki tarafın da çok sevineceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalettir.

Kahve falında iri tuz görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize tuz atmak herkesin istediği şeye kavuşacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuz ve un görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir