AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük numara ayakkabı giymek

Kahve falında büyük numara ayakkabı giymek

Kahve falında büyük numara ayakkabı giymek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük numara ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde engelleyici etkiler altındasınız.

Kahve falında büyük numara ayakkabı giymek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında büyük numaralı ayakkabı görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük numara ayakkabı görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı numarası görmek büyük bir başarının elde edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ayakkabı giymek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz ayakkabı giymek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük ayakkabı giymek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir