AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok beyaz yumurta görmek

Kahve falında çok beyaz yumurta görmek

Kahve falında çok beyaz yumurta görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok beyaz yumurta gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında beyaz yumurta bulmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına yorulur.

Kahve falında yumurta beyazı yemek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yumurta toplamak ekmeğinin de artacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına inanılır.

Kahve falında çok beyaz yumurta görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta beyazını yemek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtanın beyazını görmek işlerin de yolunda gideceğine, şansın kaçacağına delalettir.

Kahve falında büyük beyaz yumurta görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir