AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok beğenmek

Kahve falında çok beğenmek

Kahve falında çok beğenmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ele geçen parada artış olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, bilincin artacağına, karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında çok beğenmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı kontrol ederken akıllı davranırsanız harcamalarınızın sonuçlarını tahmin edebilirsiniz.

Kahve falında tesbih beğenmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk beğenmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyi beğenmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında beğendiğin kadını görmek yeni bir ortama girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar yeri beğenmek işlerin canlanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında elbise beğenmek başarılı ve kazançlı olacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik beğendiğini görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalet eder.

Kahve falında beğendiğin kızı görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir