AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik beğendiğini görmek

Kahve falında gelinlik beğendiğini görmek

Kahve falında gelinlik beğendiğini görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik beğendiğini gördüyseniz:

  • Yeni bir işe veya pozisyona talip olabilir, başvurularda bulunabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik beğendiğini görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik beğenmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beğendiği kişiyi görmek adını işiyle duyuracağına, karısının çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi beğenmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına inanılır.

Kahve falında elbise beğenmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon beğenmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, idealist davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği beğenmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, haklılığının anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beğendiğin kadını görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir