AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi beğenmek

Kahve falında bir şeyi beğenmek

Kahve falında bir şeyi beğenmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, sıkıntılarını atacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, bol muhabbette kalacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyi beğenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçeklik anlayışı sizinle bağdaşmıyor olabilir.

Kahve falında bir şeyi beğenmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında bi erkeği beğenmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok beğenmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına yorulur.

Kahve falında beğendiği kişiyi görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar yeri beğenmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında beğendiğin çocuğu görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında halı beğenmek makamını garantileyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında beğendiğin adamı görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir