AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk beğenmek

Kahve falında koltuk beğenmek

Kahve falında koltuk beğenmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, yüksek moralli olacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk beğenmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmeyin.

Kahve falında koltuk beğenmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, koltuğunun da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında erkeği beğenmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında beğendiği birini görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik beğenmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık beğenmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik beğendiğini görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok beğenmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalettir.

Kahve falında bir şeyi beğenmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir