AnaSayfa / Genel / Kahve falında beğendiğin kızı görmek

Kahve falında beğendiğin kızı görmek

Kahve falında beğendiğin kızı görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yaşananları unutturacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beğendiğin kızı gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında kızı beğenmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalettir.

Kahve falında beğendiğin kızı görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çorap beğenmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, nimetin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı beğenmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik beğendiğini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında beğendiğin bir erkeği görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yeri beğenmek maddi açıdan ferahlayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık beğenmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir