AnaSayfa / Genel / Kahve falında beğendiğin kadını görmek

Kahve falında beğendiğin kadını görmek

Kahve falında beğendiğin kadını görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, yolunun açık olacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beğendiğin kadını gördüyseniz:

  • Siz bir bayansanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Kahve falında beğendiğin kadını görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük beğenmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk beğenmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine inanılır.

Kahve falında mezar yeri beğenmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafet beğenmek helal kazanç elde edileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik beğenmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında çanta beğenmek maddi açıdan nefes alınacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise beğendiğini görmek yepyeni biri haline geleceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir