AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok başörtüsü görmek

Kahve falında çok başörtüsü görmek

Kahve falında çok başörtüsü görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, çirkin amellere, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, ferahlığa çıkacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına delalettir.

Kahve falında çok başörtüsü gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında kına başörtüsü görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında başörtüsü hediye almak bir işe soyunacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtüsü görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başörtüsü kesmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, moralin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüsünü yakmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işarettir.

Kahve falında sarı başörtüsü görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak dertlerinin günden güne artacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir