AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı başörtüsü görmek

Kahve falında sarı başörtüsü görmek

Kahve falında sarı başörtüsü görmek her gün daha fazla dolacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yükseldikçe yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı başörtüsü gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında sarı başörtüsü görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında başörtüsünü çıkardığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başörtüsüz dışarı çıkmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret eder.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, hanesindeki rızkın da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünün açıldığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başörtüsü kaybetmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye başörtüsü vermek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir