AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil balık tutmak

Kahve falında yeşil balık tutmak

Kahve falında yeşil balık tutmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil balık tutmak gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Kahve falında yeşil balık tutmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Kahve falında çeşitli balık tutmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden balık tutmak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş balık tutmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağzında balık tutmak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yunus balığını tutmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında somon balığı tutmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalettir.

Kahve falında yarım balık tutmak çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, dertlerinin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir