AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok adet kanı görmek

Kahve falında çok adet kanı görmek

Kahve falında çok adet kanı görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok adet kanı gördüyseniz:

  • Siz bir bayansanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Kahve falında adet olduğunu ve kanı görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek zor bir döneme girileceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz adet kanı görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırında adet kanı görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında çok adet kanı görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında adet kanı olmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş adet kanı görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir