AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanı olmak

Kahve falında adet kanı olmak

Kahve falında adet kanı olmak atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kararlarına saygı duyulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına tabir olunur.

Kahve falında adet kanı olmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle fikirlerinizi paylaşma konusunda isteksiz olabilir veya paylaşma anında stres yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bir damla adet kanı görmek ona mutluluk getireceğine, yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında adet kanını yıkamak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, övgü dolu sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında siyah adet kanı görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına yorulur.

Kahve falında kendi adet kanını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında adet kanı yalamak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta adet kanı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir