AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun yılan yediğini görmek

Kahve falında çocuğunun yılan yediğini görmek

Kahve falında çocuğunun yılan yediğini görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yılan yediğini gördüyseniz:

  • Evdeki durumları nasıl idare ettiğinize dikkat edin.

Kahve falında çocuğunun yılan yediğini görmek yolculuğa çıkmaya, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğa yemek yedirmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, başarılarını arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğa pilav yedirmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğuna yemek yedirmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğa bal yedirmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hastalanacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğa çikolata yedirmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun et yediğini görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir